nedeľa 24. augusta 2014

El Clásico


Futbal? Bitte, radšej sukňu. Napriek tomu celé moje leto spočívalo vo futbale (za celé leto, odkedy som sa dotrepala z Indo, som bola 2x v Košiciach a raz na Grejpe, toť vsjo, furt v Michalovciach). Pripravovali sme medzinárodný turnaj, tak ako minulý rok. Mládežnícky. S vysokou prestížou, a to nesrandujem :D :P Do Michaloviec dojachali akadémie Realu Madrid, Barcelony a Valencie. Plus Legia Varšava a bratři z Dukly Praha. Normálne šecko jak má byť, predaj cez Ticketportal a tak :) :) :)


Moje marketingové pieskovisko. Nechce sa mi rozprávať o stresoch, krízovom manažmente, ako niektorý tím týždeň pred skoro neprišiel ani ako som prudila hostesky, aby mi poskladali reklamné foldre. Blab. Skákacie hrady skoro nedorazili. A vo štvrtok (tretí turnajový deň) lialo tak, že sme ich ani nemohli nafúknuť. Večer som sa brodila v blate po členky a vyťahovala zástrčky. A do futbalovej škôlky sme veľa deciek nenahnali. Vstupné bolo vysoké, lebo si z toho klub robí obrovský biznis (troll :) zisk zo vstupného pokryje tak tretinu nákladov). Reklama bola zlá. Počkajte, nie, reklama bola vlastne super. A ešte milión iných protichodných názorov. Hľa spot :P


 Dôkaz, že som bola na ihrisku a hrdo prezentovala pozdišovskú keramiku a.k.a. žrebovacie osudie na tombolu (tento chalan vyhral šiltačku s podpisom Sagana btw).

Futbalové emócie v podaní mini Realu Madrid.

Lietajúci Barcaman.

Upratovacia služba nafukovacieho kopca.

(väčšinu fotiek som udrbala fotografovi Štefanovi Madarasovi :) takže Enjoy his work.

Turnaj sa mi zdal naprd. Lebo pršalo a nebolo všetko tip top. Turnaj na seba nezarobil. Zase. A niesla sa okolo neho taká negatívna diskutérska vlna. Ale rastie z roka na rok a to sa nedá spochybniť a pomáha mladým futbalistom (väčšina z nich nie je príliš na matiku alebo jazyky, ale zaslúžia si, pre 90% z nich je to vrchol ich kariéry). Takže som mala pochybnosť, či keď sa s tým kopa ľudí organizátorsky nervuje celé mesiace a vôbec ale že vôbec to nie je ziskové, no proste či to niekomu za to stojí. A že kde je aspoň ten pocit zadosťučinenia. Ale novinári tvrdia, že to bolo fajn, aj mexické zemplínske vlny boli a aj som dosť fotiek šťastných fandov dnes videla, tak snáď to môžem so svojím egom uhrať aspoň na oživenie michalovskej kultúry alebo čo.

O týždeň idem do Edu a o necelé tri zase do Jakarty (wink wink).



1 komentár:

  1. Berme to tak, že aspoň niečo sa tam dialo, a myslím, že rokom čo rokom bude úroveň stúpať. Žiaľ, ako príklad spomeniem moju dedinu, z ktorej pochádzam- udalosť leta bol športový deň, kde bola ako atrakcia ponúkaná autogramiáda finalistov z Farmy....(myslím, že to viac rozoberať nemusím) :D

    OdpovedaťOdstrániť