sobota 9. februára 2013

Dajte ma spať


(V tomto texte budú aj obrázky)

Tenkrát poprvé u daňového poradcu. Veľmi milý pocit, keď zabudnete na začiatku povedať vetu - hovorte so mnou ako s debilom, nerozumiem. Potom sa človek dočká intenzity citovania paragrafov level Mike Ross. Na konci mi bolo odporúčané stať sa živnostníkom. Opomeniem fakt, že neviem sama vystaviť ani faktúru (aj tak je dobré sa to raz naučiť).


Proste sa mi z toho včera chcelo strašne plakať. A smiať sa, pretože po otázke "Čo som dlžná za konzultáciu?", prišla odpoveď "Odkážte otcovi, že ma môže pozvať na whisky. Počujte, a nestrieľa?" 

Nie, nestrieľa. A vzápätí váš daňový poradca vyťahuje Z VRECKA saka pištoľ. S nejakým divným gestom, niečo medzi "pozri, aká je kúl" a "nechceš si ju poťažkať, bejby?". Duuh, asi som mala príliš vypleštené oči, lebo dodal, že to nemá na klientov.



V každom prípade, aha! Toto je na dnešné rozveselenie pre mňa a kohokoľvek, kto rád spí (aj keď som prišla na to, že posledné týždne si veselo vystačím so štyrmi hodinami).



Tie postele sú super. Dokonca aj tie pre psiská. Jediné, čo neznesiem je polica nad hlavou. Vďaka, umrieť plánujem inak ako zavalená Harry Potter knihami s rozmliaždenou hlavou pod Ikea policou.



Moje top of the top postele odtiaľ sú asi tieto. Jedna na vonku a jedna dnu :)


(foto Buzzfeed.com)

(foto Buzzfeed.com)

Pointa, fakt málo spím a veľa stresujem a dnes sa mi podarilo si po šiestich dňoch ustlať. Preto toto celé.
K téme ustielania som našla obrázok s vysvetlivkami, aby človek vedel, čo ide na čo a pod čo.

(Freshhomeideas.com)

A stále to nie je všetko. Našla som zaujímavý článok, z ktorého si schuti zacitujeme: "In a survey of 68,000 people by Hunch.com, 59 percent of people don’t make their beds. 27 percent do, while 12 percent pay a housekeeper to make it for them. Here’s what disturbed me: 71 percent of bed makers consider themselves happy; while 62 percent of non-bed-makers admit to being unhappy. Bed makers are also more likely to like their jobs, own a home, exercise regularly, and feel well rested, whereas non-bed-makers hate their jobs, rent apartments, avoid the gym, and wake up tired. All in all, bed makers are happier and more successful than their rumple-sheeted peers."
(Psychologytoday.com)

Ustielate a ste šťastní? A aká posteľ je naj?






1 komentár: