nedeľa 27. januára 2013

Burtovi uleteli včely


Som objavila ešte v New Yorku takú fajn kozmetickú značku. Volá sa to Burtove včely a keďže sa to super volá a má to pekný obal (na obaly letím, treba ma niekedy zažiť v Pupe), tak som i ja, deti moje, nakúpila.


Čistiaci ksichtogél a balzamy na pery.


Burtove balzamy na pery sú tie najlepšie balzamy, aké som kedy mala. Jeden som už celý zjedla. Zo zvyšných dvoch je jeden s mangovým maslom a druhý je s acai berry (čo má vraj byť nejaké sexy ovocie z pralesa). Hydratujú výborne, nelepia a ja si nezababrem prsty ako pri všetkých balzamoch v tégliku. A Burt ich robí aj v pery farbiacej verzii, ak by bolo libo. 

Čistiaci gél obsahuje kyselinu salicylovú (aké prekvapenie), takže zanechá tvár trocha napnutú a suchú. Zázraky som od neho síce čakala, ale nestali sa. Nevadí. 

Napriek tomu odporúčam Burta všetkým bio natural nadšencom, pretože je to jedna z mála značiek, ktoré netestujú na zveroch výsledný produkt ani jeho jednotlivé zložky. Niežeby som ja sama na to bola vysadená, ale je to pozitívna informácia. U nás netestujú tuším len Manufaktura a Lush. 

Trapas je, že neviem, kde by sa tu dal Burt zohnať, čo ma celkom mrzí, pretože viem, že tú tyčinku budem ešte chcieť. Prinajhoršom to istí Ebay, ale mám pocit, že sa to dá kúpiť aj na Feelunique.



2 komentáre:

  1. mam vysoke naroky, viem, preto poprosim o donasku z dalsej cesty, budem sa revanzovat :))))

    OdpovedaťOdstrániť