nedeľa 23. decembra 2012

Stretnutie po piatich

Včera sme mali stretnutie zo strednej. Nemali sme sa veľmi radi, preto každý čakal, čo bude. Moja mama ma vyprevádzala so slzou v oku a pýtala sa svojich kamarátov, či už ich deti povestné stretnutie mali. Dokonca ma naň odviezla a z nervozity nabrala obrubník. Triednemu som mala za úlohu predniesť inside joke od otca.

Fotky nemám, lebo sme sa začali fotiť až keď to už bolo menej prípustné. Môj bývalý najlepší priateľ na svete sa nevedel rozhodnúť, ako sa má so mnou po tom všetkom baviť, tak sa dal dole, vynadal spolužiačke, že zabudla jeho meno a potom sa dal dole ešte viac, kým nastali objímavé zavesenia, pri ktorých zase zbytočne čakám, že už z neho to povestné sorry vypadne.

Inak máme všetkých: budúcich skvelých doktorov, výbornú maliarku, pár šikovných ekonómov, architektov, bioinžinierov a nájde sa aj celkom rozhľadená zatiaľ priemerná herečka. A tak.

Vytvorili sme si celkom fajn víno-vodkovo debatný fajčiarsky krúžok v kúte, kde sa ľudia striedali. Prebrali sme Fica, Klausa, slovenskú veteš v Prahe, voľný trh, autistov, Erasmus aj Bukowskeho. Našla som si tipy na literatúru na kúsku papierika v korzete. Spolužiačka naň písala tekutou linkou. A smiali sme sa. 

Možno z nás o ďalších päť rokov bude už potom úplne naozajstná trieda.

Fotka je nekvalitná z mobilu (ale som extrémne lenivá vyťahovať zrkadlo a musela som to už aj tak celé hodiť do práčky). Keby to niekoho zaujímalo: blúzka Ann Christine, sukňa Zara, korzet Victoria´s Secret, bižu Bebe, salonka MMM (podľahla som a potom si trieskala hlavu o stenu, či som vôbec normálna, ale nakoniec sa do nej zmestí veľa a páči sa aj všetkým okolo a dobre sa kombinuje).

Filmový tip na záver. Kto má rád Studio Ghibli, nesklame sa.







5 komentárov:

  1. dobre, dufam ze moje "po 5 rokoch" bude aspon v podobnom duchu...a ako pozeram bola si tam za sexicu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to ti pevne prajem :) u nás som bola včera aspoň svedkom toho, že to môže vypáliť celkom obstojne

      Odstrániť
  2. tá blúzka sami aj v obchode ľúbila, salonka je mega :))), takmer tak mega ako ty :)))

    OdpovedaťOdstrániť