nedeľa 5. mája 2013

Nimba limbo


Keďže v čase písania diplomovky nie je nič lepšie, ako "sa odreagovať" nejakou ďalšou tuposťou, podelím sa o zážitok s pleťovou maskou Himalaya.

Volá sa to Purifying Neem Mask. Je to z rastliny, o ktorej som v živote nepočula a kúpila som si to, lebo sa mi zdalo, že niekto o tom písal a mňa to vtedy nadchlo. Asi som sa pomýlila, ale to neprekáža, lebo toto je najsrandovnejšia maska, akú som kedy mala.



Na rovinu - je to ako patlať sa blatom (ooo,pardon, bahnom). Viem si predstaviť, že by som si toho vycapala do dlane pol tubičky a hodila to niekomu do ksichtu. A potom by sme sa tým ohadzovali a nazvali by sme to kozmetické vojny. Tým nechcem povedať, že je tá konzistencia odporná, mne sa naopak strašne páči.


Keby som mala napísať niečo k veci, bolo by to asi, že cca po piatich minútach začne maska pleť napínať a  jemne páliť. Tak stredne jemne. Po desiatich už môže zákazníčka smelo nacupitať pred zrkadlo a začať sa škeriť a naťahovať ksichtové svalstvo, aby jej to celé na tvári popukalo (viem, že mám detinské zvyky). Potom hor sa zmývať. Po tejto maske ostáva bohužiaľ dosť veľký bordel. V každom prípade aj počas tohto kroku netreba zabúdať, že cieľom akcie je zábava. Alternatívne škrabošky budem odteraz varábať raz týždenne.


Mno, a po umytí si človek všimne, že na tej maske azda aj niečo bude. Má mať antiseptické účinky a čistiť póry do hĺbky. Môže byť, pár nečistôt fakt viditeľne aj za taký krátky čas vytiahla, ksicht odmastila. Uvidíme, čo z nej po dlhšom čase. Zatiaľ s určitosťou pekne čisto vonia, po umytí dosť dlho ešte hreje a krém som po nej nepotrebovala.



4 komentáre:

  1. :) tuto nemam v zbierke, mam peeling, ktory je fajn a zlupovaciu masku, ktorej zlupovanie ma boli

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. peeling mam aj ja nejaky od nich, taky obyc normalny je. ako ta moze boliet zlupovanie?

      Odstrániť
  2. neviem, zle sa to zlupuje, skratka mi to taha kozu

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sekace v KE? tak aby si sa v EHMK nestratila, tak na hlavnej pri statnom divadlo je Textile House. potom oproti Auparku, vedla Hiltonu je tiez dalsi Textile House, a vedla Steel Areny (ulica sa vola Nerudova a je 5 minut peso od centra) je tiez jeden Textile House....potom su este sidliskove velmi dobre sekace :)

    OdpovedaťOdstrániť