sobota 5. januára 2013

Wining and dining and visiting


Nie je to tajomstvo. Rodičia si môžu dovoliť pár cestovateľských úletov do roka. Kým som ale bola malá, vždy to bolo tajomstvo, kvôli susedom. Aj tak sa to furt dozvedeli. Viedlo to maximálne k tomu, že teraz nie som schopná súvisle vykladať svoje zážitky ako nejaký Bilbo Baggins. Keď som bola malá, bolo to trocha nežiaduce. Je mi jasné, že to je obrovský first world problem :) ale tiež je to niečo, čo muselo byť povedané a napísané.

Ale nie je lepšia vec na svete, ako naučiť svoje decko cestovať. Časom sa to stáva pre jednotlivca niečím naprosto esenciálnym. Prínosy v tomto prípade VŽDY prekonajú akékoľvek starosti. A aj keď teraz dlho pestovaný pocit viny neviem vykoreniť, stane sa. O mesiac za biedou a leskom. Ale zatiaľ :P je to tajomstvo.

Zatiaľ ponúkam nejaké foto z Prahy :D Žrali sme, pili sme a jaksi snobili po obchodoch (mám rada, keď mi dajú v butiku kávu a časopisy, no a čo). Photos by mummy.




Je dôležité piť letné pivo v zime.





Auntie at Pohlreich´s.



Je dôležité piť pivo všeobecne (s mami).



Must be zastávka.





6 komentárov:

  1. tebe tie brejle tak pristanu ....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vďaka. nejak mi aj okolie prestalo do hipsterov a sex učiteliek nadávať.

      Odstrániť
  2. chceme vediet cielovu destinaciu, kam sa chystas !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. čím dřív člověk začne cestovat, tím líp :) naši mě a bráchu taky vždycky brali na spoustu míst, abychom se pak časem naučili jezdit všude možně sami

    OdpovedaťOdstrániť