piatok 11. januára 2013

Videla: Kynodontas


"V domě obehnaném vysokou zdí bydlí podivná rodina: otec, matka, dvě dcery a syn. Jen otec může opustit dům, aby mohl vést nedalekou továrnu. Všechny tři děti procházejí zvláštní formou vzdělávání a jsou permanentně udržovány v panickém strachu z okolního prostředí." Čsfd.cz


Neviem, či som to chcela vidieť...mlátenie videom, mlátenie činkou, úkladná vražda mačky, strihanie hračiek, lízanie pleca. And many more!

Tento film veľa ľudí charakterizuje ako úchylný. Ako porno. Ako chorý voyerizmus. A aj keď naozaj neviem, či po ňom neostanem bez následkov a po prvých troch minútach som už mala chuť šmariť kameň do monitora, nemôžem mu dať nálepku zlý. Nevhodný je ale určite :)





10 komentárov:

  1. už jsem o tom filmu slyšela, nejsem si jistá, jestli mi nestačil jen ten trailer..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. zase aha - co ta nezabije :) skus, objav v sebe skryteho voyera

      Odstrániť
  2. To bude dobre psycho pozriet si to, a inak vratim sa k tvojmu komentu zanechanom na mojom blogu, si ma pobavil - A???? Nervozny PATAPUF ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pohlavie odhalene! pozri si film, zaujima ma, co si o nom myslia ini ludia

      Odstrániť
  3. ja som ho teda pozerala, asi do polky potom som ho musela vypnut, podla mna to bola hroooooza! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaale, hrozne to zasa nebolo, dla mna. aj ked je pravda, ze v istom bode tej uchylaciny ma clovek dost. mna do konca pri pozerani drzala otazka, ci takto budu zit naveky, alebo ci sa nieco zmeni.

      Odstrániť
  4. Toto vyzera na celkom slusne psycho. Som naň zvedavá teda.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj, EHMK- reakcie rozporuplne, ale mam v sebe este nadej, ze rok 2013 bude v dalsich eventoch pre kosice uspesny, a nebude to ako tento otvaraci vikend...hoci naozaj tie ranajky s roznymi osobnostami boli celkom fajn spravene, organizacne som mala problem skor s vecernymi programami, ako koncerty v podnikoch pre 20 ludi a nie pre ovela ovela viac, ktori sa tam snazili natiskat.zaroven vacsina koncertov zacinala v rovnaku hodinu, cize mnohym ludom nezostalo nic ine, len stravit na kazdom koncerte cca 15 minut, ak chcel stihnut aspon 2-3 kapely ktore by sa mu pacili. a co sa tyka celeho otvaracieho ceremonialu, tak mi vadilo ze sa prezentovala len sucasna kultura.
    a Balla? nizky, pupkaty, hned zaránky pil zlateho bazanta, a mal na sebe cierne tricko s napisom BEER :) besedu s nim mal jeden vydavatel a my ostatni sme pocuvali. hovoril o zaciatkoch svojej tvorby, o dalsich spisovateloch ktorych spoznal, ale necital ani jednu svoju poviedku, lebo podla jeho slov je citanie svojich diel zbytocne :) takze v podstate bol ako vo svojich knihach, len o nieco zabavnejsi, obecenstvo sa casto schuti zasmialo. (vies preco pise ako pise? pretoze vraj ked je clovek smutny, nema naladu na vesele zbytocnosti, smutny clovek potrebuje citat tiez nieco temnejsie...)
    inak po besede podpisoval aj knihy, predavali sa tam aj jeho posledne diela. a vraj uz posledny rok a pol nic nenapisal, stagnuje....

    OdpovedaťOdstrániť