pondelok 7. januára 2013

Tajomstvá pod svetríkom


Prinášam nejaké videá na spestrenie všednej pracovnej pochmúrnosti.

Ako prvé sa do Puf výberu dostala klasika z reklamy na Kinder či čo - KTO MI ODCUDZIL KEKS?!



Miesto číslo 2 sa ušlo výbornej veci, ktorá mi pripomína sobotné Scooby Doo rána, ale priznajme si, keďže producenti asi brali drogy, teraz mi pripomína skôr late night LSD party.




Toto mi raz poslal šéf. Bez komentára.


Ako poslednému musím spraviť reklamu pani košickej starostovej (zdravíme Košice-Sever). Myslím si, že sa postará o popularitu otváracieho ceremoniálu hlavného mesta kultúry. BTW, celý album sa volá Tajomstvá pod svetríkom. 



No, a teraz som sa "zapojila" do tohto: 2013 Creative Pay-It-Forward: The first five people to comment on this status will receive from me, sometime in the next calendar year, a homemade gift - a small surprise of some sort (baked goods, a card, piece of art...whatever I think would suit you)! There won't be a warning and it will happen without notice and whenever the mood strikes me. The catch? Those five people must make the same offer in their Facebook status. Keep paying it forward and spread the happiness. Oh, and "likes" don't count. Bla bla blaaaaa.

Je to pekná reťazovka, čo je skoro oxymoron. Preto som veľmi nasraná na jej hejterov. Čo je na tom, že sa to niekde reťazovo objavuje, ak to jej zverejnitelia myslia vážne? A že to možno vážne nemyslia? TAK ICH TREBA OTESTOVAŤ. A potom si trebárs spísať na konci roka superhejterský článok. Pchch...



4 komentáre:

  1. ahoj. to posledne video, ach jaj! :D ale potom najvtipnejsie je rozhodne od tvojho sefa, ked tam ta pani pocita "raz, dva, tri" :D...inak, boli sme na Hobitovi, mozno to tak z blogu nevyzera alebo som velka fantasy fanusicka :) a 100%spokojnost :)

    a drzim palce pri zacati skuskoveho ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sa Hobit az tak nepacil, inak fantasy mozem, ale bolo tam na mna prilis malo deja na prilis vela minut

      Odstrániť
    2. a mne sa prave zdalo, ze to celkom pekne spracovali, cakala som od toho filmu menej, a asi aj preto som bola velmi prijemne prekvapena. ono je to tak, ze Hobit bol taka rozpravocka oproti LOTR (myslim dej knihy), ale na druhej strane je Hobit len 1 kniha, ale je v nej zhusteny viac dej...ale zas LOTR je kvalitka ineho radu (opat myslim knihu, hoci aj filmy boli na mna fajn)....a co som zhodnotila, bolo to ze reziser Jackson tiez trosku sa zmenil , LOTR a Hobit -filmy, vidim tam trosku odlisnosti v natacani a v sposobe uchytenia hl. mysienky- ale je pravda, ze kto by sa za 10rokov nezmenil :)

      ale napr. ti poslem odkaz na celkom fajn recenziu, ktora je celkom kvaitna napisana , podla mojho nazoru:
      http://skrobak.blog.sme.sk/c/317352/Hobit-Najocakavanejsia-neocakavana-cesta.html

      Odstrániť
    3. no vidis, ja som cakala asi obrovsky vela. to tak byva, nevadi. LOTR mam rada, filmy su podla mna dost podarene, knihy su bozske, necitam fantasy, pretoze vsetko, co som skusila po Tolkienovi mi pride ako hrozna prosta brecka. Hobita som sice necitala, ale Silmarillion je dokonala ucebnica historie Tolkienovho sveta. Akurat citam tu recenziu, no, neviem bobe, dufam, ze ako pise autor clanku, ze bude toho materialu na tri diely dost. Zase musim priznat, ze problem mozno bude v tom, ze to je cele o trpaslikoch (aj ked je Thorin sexy, je to trpaslik) a mne to proste pride len malo velkolepe, epic ci strhujuce, ci ako to mam napisat. jednoducho ma trpaslici nezdvihaju zo stolicky, ale uznavam, ze to je moj problem.

      Odstrániť