utorok 12. februára 2013

Dospelectvo


Niekedy mám pocit, že stávanie sa dospelým je len maskovací názov pre denne nové možnosti ako sa nasrať.


(a tiež som našla toto a príde mi to ako desivo divný obrázok)



Toto poznanie dnes pravdepodobne súvisí s mojou nie príliš obľúbenou osobou pracujúcou pre istý nemenovaný ženský grcanec, ktorý mi pomáha zarábať si na alkohol a ľahké drogy. Pointa je v našich pracovno-právnych vzťahoch. Nemám rada ten pocit, keď so mnou firma vysiera. Stačí, že to tretím rokom robí už jedna. Nemusí aj druhá. 

BTW na webe vyšiel zase aj nejaký ten produkt našej spolupráce. Zase textovo uspôsobený publiku 80+. Moja tichá pomsta bude spočívať v tom, že nevedia, že sa im podarilo zverejniť akurát tie omylom poslané fotky z Iphonu.





3 komentáre:

  1. textovo naozaj pre 80+ :D ale aspon niecim sa mozes chvalit. kolki z nas mozu povedat ze publikovali pre zensky web? alebo: co je viac: publikovat na zensky web alebo na blog sme :) to je otazka !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ps. prosim ta, nevypnes overovanie komentarov cez tie hlupe hesla? niekedy sa nedaju precitat, a je to take zdlhave kym napisem spravne to heslo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vypnute (snad), ani som nevedela, ze to tam mam. A hento.... zensky web, nezensky web, blog sme, neviem, co je vacsia katastrofa (tym nechcem nikoho demotivovat, aby prispieval...ale je)

      Odstrániť