utorok 14. augusta 2012

Mnrl Knd

Aby nebolo môjho tučného kanadského leta málo, dotrepala som sa do Kanady zase. Ale tentoraz na východnú stranu do Montrealu. Pardon, Mónréálu.
Toť spolubývajúca ešte z Atén, kde sa mi podarilo prežívať minulý zimný semester dumala a vydumala. Trip do Kanady. Že sa budeme učiť po francúzsky, že čert ber odlišnosti medzi french french a quebecoise french, že v Paríži to je drahé (však aj je) a že budeme za exotky, že ideme práve sem. Človek mieni... a spolubývajúce sú nespoľahlivé.
Tak skončil Patapuf v Montreale, exspolubydla si čučí v Prahe, ale sama tu nie som. Medzičasom sa mi sem podarilo stiahnuť kolegyňu z roboty :P
A tak sme došli a prvých pár dní couchsurfovali ako správne drsné ženy. Popravde sme natrafili ale na strašne super týpkov, s ktorými nebol problém. A tak sme namiesto gauča dostali posteľ vo vlastnej izbe a kúpeľňu väčšiu ako izba na šturáku. A samozrejme tých dvoch pomätených Francúzov k tomu :)
Tak ale už sme akože vo vlastnom. Našla som sublet na tri týždne po jednej bloncke Holanďanke. V centre. Garzónka. Vyzerala, že v pohode. No, šak garzónka po dvojdňovom prataní bordelu, čo tu dotyčná nechala, aj je v pohode. Len tá budova je náramne pofidérna. A smrdí. A domáci zuby nemá :D (Volá sa Jean).
Ale nádherný je ten Mónréál, to sa musí nechať.

V procese. BTW - dobrý nápad zrkadlá na kuchynskej linke? :D

prisahám na všetko, čo mi sväté je, nevedeli sme, že po rozbalení posteľného tam bude toto





5 komentárov: